2011. december 26., hétfő

Casualplay T4 babakocsi 3 funkciós - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladó egy Casualplay T4 márkájú 3 funkciós babakocsi.
A váz 3 kerekű, nagy kerekekkel, így nem teljesen sima terepen is nagyon kényelmesen használható (nem kell a kátyúkat, gödröket kerülgetni! ). Az első kerék dupla, mindegyik kerék felfújható, teleszkópos. Az első kerék fixálható, így futáshoz is alkalmas. A lábnál levő fék mellett egy kiegészítő kézifék is található a tolókaron, lejtőn való sétánál vagy futásnál nagyon kényelmes. A babakocsi fordulékony. Állítható a tolókar magassága. Hatalmas kosara van alul. Egyszerűen lapra csukható.
Hozzá tartozik a babahordozó, szürke színű. 3 fokozatba állítható a háttámla, autósülésként is használható. 0-13 kg-ig ajánlott. Közvetlenül áttehető autóból a babakocsi vázra, így nagyon kényelmes, hogy a babát nem kell közben felébreszteni (ha esetleg az autóban elaludt). A vázra a szülővel szemben rögzíthető.
A másik, vázra rögzíthető tartozék a mózeskosár, piros színű. Nagy méretű, nagyon kényelmes a babának, jól elfér benne. A kosár végén tartózseb található, az apróságoknak. Oldalt szellőzőket alakítottak ki. A mózeskosár közvetlenül és gyorsan a vázra rögzíthető, és gyorsan le is vehető. A cipelést kétoldalt nagy méretű fogantyú segíti.
A harmadik tartozék a sportkocsi. 5 pontos biztonsági övvel, felül napellenzővel, ill. egy hozzá cipzározható esővédővel.  A háttámla fokozat nélkül állítható.
 


Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 14:28
. Casualplay T4 babakocsi 3 funkciós - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése