2011. augusztus 25., csütörtök

EPSON nyomtató Stylus DX4400 All-in-One - Jelenlegi ára: 14 490 Ft


#user_field . addtoany_subscribe img{border: 0; }
Epson Stylus DX4400 All-in-One
Epson DX4400: Gyors és kiváló minőségű nyomtatás, lapolvasás és másolás
Az Epson Stylus DX4400 Series ideális választás az otthoni és kisirodai felhasználók számára.
Az otthoni és a kisebb irodai felhasználásra ideális A4-es többfunkciós készülékek szkennel, másol és nyomtat - ez utóbbit akár percenként 25 oldalas sebességgel is. A készülék az Epson DURABriteT Ultra tintáját használja, amellyel lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, továbbá ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak, sőt a tintapatronok színenként vásárolhatók a költséghatékonyság érdekében. Az Epson Stylus DX4400 sorozat a tökéletes nyomtatási megoldás azokon a területeken, ahol a minőség, a rugalmasság és a költségek egyformán számítanak.
Az Epson Stylus DX4400 sorozat készülékeihez jár az Epson Creativity Suite szoftver, amely a fényképek kezelésében, nyilvántartásában és nyomtatásában segít. Felhasználóbarát felületéről egyszerűen elérhetők a különféle eszközök - például digitális fényképezőgépek vagy lapolvasók - képei, az Epson Easy Photo Printtel pedig gyerekjáték a pirosszem-effektus eltávolítása.
A csomagnak szintén része az Epson PhotoEnhance, amely azon felhasználók számára ideális, akik jó képminőségre törekednek, de nem akarnak túl sokat vacakolni a képekkel. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.
A 600 dpi felbontású lapolvasóval egyszerűen készíthetők másolatok számítógép nélkül is - ideális, ha gyorsan le kell másolni egy dokumentumot. A lapolvasás szintén nem probléma a Stylus DX4400-zal: az Epson Easy Photo FixT helyreállítja a színeket, eltávolítja a port és kijavítja a megvilágítást a megfakult vagy régi fényképeken.
 
Az Epson DURABrite Ultra Ink egy speciális, pigment alapú tintatechnológia, amelyben az egyes pigmentrészecskék mindegyikét egy védő gyantaburkolat fogja körül. Emiatt áll ellen a tinta a víznek, a maszatolásnak és a fakulásnak, és ettől lehet olyan lézernyomat-szerű szövegeket és fényes fényképeket nyomtatni, amelyek fotóalbumban akár 200 évet is kibírnak.
A dolgos otthonok és kisebb irodák, ahol sokféle nyomtatási, lapolvasási és másolási igény lép fel a házi feladatoktól kezdve az irodai dokumentumokon át a weboldalakig és fényképekig, ideális, költséghatékony megoldásnak fogják találni a Stylus DX4400 sorozat készülékeit, mivel végre nem kell a minőség oltárán áldozatokat hozni.
Az Epson Stylus DX4400 legfontosabb jellemzői:
- Kiváló minőségű többfunkciós eszköz: nyomtatás, lapolvasás és másolás
- A különálló tintapatronok pénzmegtakarítást jelentenek, hiszen csak a használt színt kell kicserélni
- DURABrite Ultra tinta a tartós dokumentumok, lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek nyomtatásához
- Magas nyomtatási sebesség: akár 25 oldal percenként, egy 10x15 cm-es fénykép pedig 89 másodperc alatt elkészül
- Kiváló minőségű nyomatok, max. 5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő hordozókon az Epson egyedi Micro Piezo technológiájával
- Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
- Kifakult fényképek helyreállítása az Epson Easy Photo Fix programmal
- Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
- Kiváló minőségű beolvasás a 600 dpi felbontású lapolvasóval
- A dokumentumok egyből szövegekké konvertálhatók az OCR ABBYY FineReader2 szoftver segítségével
- ENERGY STAR minősítés az energiatakarékosság bizonyítékaként
Mielőtt licitálsz kérlek olvasd el ezt a pár sort.
A licit nélküli vásárlásról készítettem egy kis segítséget azoknak akik nem ismerik használatát, előnyeit. Megtalálható a saját oldalamon.
Dekor kozmetikumok vásárlása esetén fontos: A színek tekintetében meg tudom adni a pontos gyári megnevezést, de egyéb leírás véleményem szerint elég szubjektív. Ezért célszerű szaküzletben meggyőződni ezek milyenségéről. A meghirdetett termékekről a lehető legtöbb információt igyekszem megadni, kérlek olvasd el figyelmesen a leírást. A mennyiben további kérdésed merül fel, kérdezz nyugodtan, de még licitálás előtt.
7 napon belül lezáródó liciteket kérésre természetesen egyszerre postázom, előre egyeztetett költségen. Küldeményeket elsődlegesen ajánlottan küldök. Egyéni kérésre ettől eltekinthetünk, de akkor felelőséget nem vállalhatok a posta hibájából történt gondok miatt. Banki átutalással, vagy rózsaszín csekkes befizetéssel lehet pénzforgalmat bonyolítani.
Számlaszámom: CIB Bank: 10700763-57587464-51100005 vagy, OTP Bank: 11703006-98021000-86260594, ez utóbbi esetben mindenképp küldj egy mailt, melyben megírod annak a számlának amiről az utalást indítottad, az utolsó négy számát, mert ezen a számlán nem látom sem a feladó nevét, sem a közleményt.
Pénz visszafizetési garanciát, CSAK eltűnt ajánlott levél esetén tudok vállalni.
Utalvány elfogadás:
Az alábbi utalványokkal való fizetésre van lehetőség:
Elfogadok AccorServices és Sodexo utalványt. Amennyiben utalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek ezt még a licitálás előtt jelezd. Az utalványok készpénzre nem válthatók, így visszaadni nem tudok belőle, ha a végösszeg nem éri el a felhasználni kívánt utalványok értékét.
Személyes találkozót nem, vagy csak nagyon korlátozott lehetőségek mellett tudok megoldani.
NAGYON FONTOS!!!!! !!!!! Postai befizetést a számlámra nem fogadok, ilyen esetben rózsaszín csekken kérlek a megadott címemre küld a fizetendő összeget.
Az aukció lejártakor, ha te nyered meg e terméket, kapsz egy formalevelet amelyet kapcsolatfelvételnek tekintek. Ha a licit lejáratától számított 2 héten belül a vételár nem kerül kifizetésre, a terméket újra aukcióra bocsátom, negatív értékelés mellett, ugyanis a licitált termékek után jutalékot kell fizetnem! Természetesen, bármi közbejöhet, megértem, ilyenkor értesítést, e-mailt vagy telefont kérek.
Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel.


Jelenlegi ára: 14 490 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 06:26
. EPSON nyomtató Stylus DX4400 All-in-One - Jelenlegi ára: 14 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése